מחיקת חשבון - PostlyAI

עודכן לאחרונה: ספטמבר 2026

משתמשי PostlyAI יכולים למחוק את חשבון המשתמש שלהם ואת הנתונים המשויכים אליו ישירות מתוך האפליקציה.

איך מוחקים את החשבון מתוך האפליקציה?

  1. היכנסו לאפליקציית PostlyAI.
  2. עברו למסך "המנוי שלי".
  3. לחצו על "מחק חשבון".
  4. אשרו את המחיקה בחלון האישור שיופיע.

מחיקת החשבון היא פעולה בלתי הפיכה. לאחר השלמת המחיקה, לא ניתן לשחזר את החשבון או את הנתונים שנמחקו באמצעות האפליקציה.

אילו נתונים נמחקים?

בעת מחיקת החשבון נמחקים חשבון המשתמש והנתונים המשויכים אליו במערכות PostlyAI, בהתאם למבנה הנתונים ולמדיניות השמירה של השירות.

מידע שעשוי להישמר לאחר המחיקה

רשומות מסוימות הקשורות לעסקאות, חיובים או אירועי תשלום עשויות להישמר ככל שנדרש לצורכי חשבונאות, עמידה בדרישות הדין, אבטחה, מניעת הונאה או טיפול במחלוקות תשלום.

חשוב: מחיקת החשבון אינה מבטלת מנוי Google Play

מחיקת חשבון PostlyAI אינה מבטלת מנוי פעיל דרך Google Play. כדי להפסיק חיובים עתידיים יש לבטל את המנוי בנפרד דרך חשבון Google Play.

אין לכם גישה לאפליקציה?

אם אינכם יכולים לגשת לאפליקציה כדי להתחיל את תהליך המחיקה, ניתן לפנות אלינו בבקשת מחיקה באמצעות הדוא"ל: ovedyaakov@gmail.com

יצירת קשר

לשאלות בנוגע למחיקת חשבון או נתונים, ניתן לפנות אל: ovedyaakov@gmail.com